Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Márványkrém




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő fő
Árkategória:

közepes
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 1 evőkanál tejföl
- 10 dkg vaj
- 20 dkg reszelt márványsajt
- 1 csokor snidling
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A vajat habosra keverjük a tejföllel, a sóval, a fehér borssal, a finomra metélt snidlinggel, az összezúzott fokhagymával, végül hozzákeverjük a reszelt sajtot. Jól behűtve kenjük a kenyérre.
Főzz olcsón
Tejszínes gombás csirkemell
A vajat megolvasztom, megpirítom benne a kockára vágott hagymát. A gombát felszeletelem, majd a hagymához adom, 5-6 perc után megsózom, borsozom, étel...
Sajtkrémes kifli
Először elkészítem a sajtkrémet, mert hidegen töltöm majd a tésztába. Ehhez sűrű besamelt készítek: a vajat felolvasztom, rádobom a lisztet, fehé...
Csípős pác
A hozzávalókat rakd bele a robotgépbe, és zúzd pépessé. Kend be vele a hússzeleteket, és hagyd állni őket a hűtőben pár óráig. A recept 4-5...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+