Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Kolbászkrém




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 1 teáskanál mustár
- 1 gerezd fokhagyma
- 5 dkg vaj
- 25 dkg füstölt kolbász
- 1 vagy 2 evőkanál tejföl
Elkészítés:
A lebőrözött kolbászt kétszer átdaráljuk, majd habosra keverjük a vajjal, a pépesre zúzott fokhagymával, a reszelt vöröshagymával és a tejföllel. Kevés sóval ízesíthetjük, de vigyázzunk, mert a kolbász is sós!
Főzz olcsón
Karamellás tej
A tejforralóba kimérjük a cukrot, és folyamatosan kevergetve aranybarnára karamellizáljuk. Ekkor ráöntjük a tejet, és mire a tej felforr, addigra az...
Olajos sós kiflik
A lisztet átszitáljuk, majd a sóval, és a cukorral elkeverjük. Kevés tejet langyosítunk, és az élesztőt felfuttatjuk benne. A liszthez hozzáadjuk az...
Jázmin jeges tea
Oldjuk fel a cukrot 2 dl forró vízben, majd főzzük lassú tűzön, míg szirup nem lesz belőle. Majd tegyük félre és hűtsük le. Öntsük le a jázmin...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+