Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Burgonyás krém




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 2 db nagy, főtt burgonya
- 10 dkg vaj
- 1 teáskanál szardellapaszta
- 1 db kis tubus majonéz
- 2 db ecetes uborka
- 1 db vöröshagyma,
- ízlés szerint mustár, só és törött fekete bors
Elkészítés:
A frissen főtt burgonyát meghámozzuk, és az uborkával együtt lereszeljük. A vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a szardellapasztát, a nagyon finomra vágott vöröshagymát, a fűszereket, majd beledolgozzuk a reszelt burgonyát és a reszelt uborkát is, végül a majonézzel jól elkeverjük.
Főzz olcsón
Barna mártás elkészítése
A reszelt hagymát forró zsírban megpároljuk, rátesszük a zöldséget, fokhagymát, babérlevelet, sót, borsot, fölengedjük 5 dl vízzel, hozzáadjuk a...
Bodza tea
Tegyünk 2-4 fej bodzavirágot egy teáskannába és öntsünk le forrásban lévő vízzel. Fedjük le és hagyjuk 10 percig ázni. Ezután szűrjük le, és...
Almás-diós-lekváros pite
A tésztához valókat egy nagyobb tálba öntjük, és jól összegyúrjuk. Ezután a tésztát két részre osztjuk. Az almákat megtisztítjuk,...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+