Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Babgulyás




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő
Árkategória:

közepes
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 2 fej nagy hagyma apróra vágva
- 2 kanál paprika
- 1 kg fehérbab
- 2 kanál zsír
- 60 dkg sertéslapocka
- 5 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A babot előző este beáztatom. A hagymát apróra vágom, és kuktában, a zsírban aranysárgára pirítom. Rászórom a paprikát, rádobom a húst, kicsit pirítgatom, kevergetem és felengedem félliternyi vízzel. Beleteszem a zúzott fokhagymát, egy teáskanálnyi sót és lezárom a kuktát. A kuktát szuszogásig felmelegítem, majd alatta a tüzet takarékra csökkentve egy óra hosszat főzöm.
Főzz olcsón
Csirke fűszerkeverék
A szárított leveleket kávédarálón megdaráljuk. A fokhagymát viszont mindig frissen keverjük a darált fűszerekhez. Egy-egy teáskanálnyi...
Tejszínes karfiolleves
A karfiolt rózsáira szedjük és megmossuk. Egy lábasban feltesszük a vizet főni, sóval, delikáttal ízesítjük, majd beletesszük a karikára vágott...
Lekváros táska
A Ramát megpuhítjuk, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, sót, tehéntúrót, tejfölt és reszelt citromhéjat. Jól összegyúrjuk, és fóli...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+