Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Húsos szendvics




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő fő
Árkategória:

közepes
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 1 dl tejföl
- 1 gerezd fokhagyma
- 25 dkg nyers darált sertéshús
- és törött fekete bors, ízlés szerint
- 5 dkg vaj
- kevés mustár
Elkészítés:
A vajat habosra keverjük a pépesre zúzott fokhagymával, sóval, borssal, tejföllel, majd hozzákeverjük a darált húst is. A mindkét oldalán megpirított kenyérszeleteket megkenjük a húskrémmel, és pirosra sütjük. Ezután rászórjuk a reszelt sajtot, és ráolvasztjuk a tetejére.
Főzz olcsón
Fehérkenyér
A hozzávalókat dagasztógépbe helyezzük és jó alaposan kidagasztjuk. A tésztát langyos helyen kelesztjük. A megkelt tésztát finoman átgyúrjuk, cip...
Virslis leveles
A leveles tésztát vékonyra nyújtjuk és kb. 1,5 cm-es csíkokra vágjuk. A virsliket hosszában és, keresztben is kettévágjuk ( így egy virsliből 4...
Sajtos tócsni
A burgonyákat meghámozzuk, megmossuk és nyersen lereszeljük. Hozzáadjuk a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a lisztet, majd sózzuk, borsozzuk, és hozz...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+