Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Töltött párizsi




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő fő
Árkategória:

közepes
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 15 dkg főtt füstölt hús
- 50 dkg párizsi egy darabban
- 0,5 tubus szardellapaszta
- 2 db ecetes uborka
- 5 dkg reszelt füstölt sajt
- 1 csokor zöldhagyma
- 10 dkg vaj
- 2 vagy 3 evőkanál tejföl
Elkészítés:
A párizsi bőrét lehúzzuk, majd éles késsel úgy vájjuk ki a belsejét, hogy legalább másfél centis fala maradjon. A párizsi-forgácsot, a főtt füstölt húst, az ecetes uborkát, a megtisztított zöldhagymát kétszer ledaráljuk, majd összekeverjük a habosra vert vajjal, a szardellapasztával, a tejföllel és a törött borssal. A kivájt párizsit felállítjuk egy alufólia lapra, és szorosan beletöltjük a sonkás tölteléket. Becsomagolva egy napra jégbe hűtjük.
Főzz olcsón
Marokkói pác
Sütés előtt pár órával dörzsöld be a húsokat a páccal, és hagyd állni őket...
Tejbegríz kehely
A tejet a cukorral, vanília cukorral és a vajjal felmelegítjük, majd belekavarjuk a búzadarát és közepes tűzön, kevergetve készre főzzük. A tűzrő...
Barna pác
A húsokat egy éjszakán át hagyd állni a pácban. Körülbelül 8 szelet húshoz elegend...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+