Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Szalámis tekercs




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő fő
Árkategória:

közepes
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 1 doboz krémsajt
- 1 evőkanál sűrű tejföl
- ízlés szerint só és őrölt fehér bors
- 12 vagy 15 dkg , nagy, de vékony szeletekre vágott csípős paprikás téliszalámi
- 1 gerezd fokhagyma
- 3 dkg vaj
- 12 vagy 12 db dió
Elkészítés:
A vajat habosra keverjük a tejföllel, a fűszerekkel, majd hozzáadjuk a krémsajtot és a ledarált diót. A szalámi szeletek héját lehúzzuk, vastagon rákenjük a diós krémet, és összecsavarjuk. Fogvájóval összetűzzük, hogy ne essen szét. Jól kifagyasztjuk, majd megmosott, megszárított salátalevélre rendezzük. Téliszalámival is készíthetjük, de akkor körözöttel töltsük meg.
Főzz olcsón
Narancsos salátaöntet
A narancsot mosd meg, és reszeld le a héját, majd áztasd a kinyomott, leszűrt narancslébe pár órára. Szűrd le és a héjat szárítgasd meg egy szá...
Meggyes párna
A réteslapot vékonyra nyújtjuk, majd 5 x 5 centiméteres négyzeteket vágunk. A négyzetek közepére teszünk egy-egy darabka szilvalekvárt, majd a té...
Tejszínes eperkrémleves
Az epret megtisztítjuk, jól megmossuk, majd az összes hozzávalóval együtt habosra turmixoljuk. Lehűtve eperdarabokkal, és tejszínhabbal tálaljuk...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+