Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Sonkatekercs




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő fő
Árkategória:

közepes
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- kevés mustár
- 8 vagy 10 szelet nagyon vékonyra (lehetőleg géppel) vágott gépsonka
- 1 evőkanál tejföl
- 1 késhegynyi őrölt fehér bors
- 1 evőkanál natúr reszelt torma
- 5 dkg juhtúró
- kevés cukor és só,
Elkészítés:
A juhtúrót jól kikeverjük a reszelt tormával, a tejföllel és a fűszerekkel. A sonkaszeleteket megkenjük a tormakrémmel, és szorosan felcsavarjuk. Jól kifagyasztjuk, majd megmosott és megszárított salátalevélen kínáljuk. A sonkaszeleteket tölthetjük még juhtúróval elkevert szardellapasztával és ringlivel, körözöttel, sonkakrémmel, sajtkrémmel.
Főzz olcsón
Házi abált szalonna
A szalonnát feltesszük főni a delikátos fokhagymás vízben, és addig főzzük amíg a szalonna egészen puha nem lesz. Ezt követően kiemeljük a vízbő...
Citrom varázs
Két krémet készítünk: 1.) Összekeverjük a tejfölt, 8 ek. cukrot, 2 cs. vaníliás cukrot, 1 egész citrom levét és reszelt héját. 2.) Ö...
Kaszinótojás
A felsorolt hozzávalókból elkészítjük a mártást. A kifliket beáztatjuk vízbe, majd kinyomkodjuk. A kihűlt főtt tojásokat félbevá...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+