Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Sült parmezán




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 2 púpozott evőkanál zsemlemorzsa
- 20 dkg reszelt parmezánsajt
- 1 mokkáskanál
- 2 púpozott evőkanál tejföl
- 1 mokkáskanál curry
- kevés liszt
- 1 mokkáskanál törött fehér bors
- 2 db tojás
Elkészítés:
A felvert tojásokat összekeverjük a tejföllel és a zsemlemorzsával, majd 10 percnyi pihentetés után hozzáadjuk a többi nyersanyagot is. Jól összedolgozzuk. Vizes kézzel rudacskákat formálunk a sajtos masszából, és lisztben megforgatjuk. Ezután bő, nagyon forró olajban erős lángon hirtelen sárgásbarnára sütjük. Hidegen, melegen egyaránt nagyon finom.
Főzz olcsón
Tejfölös burgonyaleves
A burgonyát megpucoljuk, megmossuk, kockára vágjuk. Egy fazékba tesszük, és annyi vizet öntsünk hozzá, hogy bőven ellepje (ha sűrűn szereti, akkor...
Zselés gyümölcsös pudingtorta
Egy kuglóf formát megvizezünk, majd a gyümölcskocsonya port a felforralt vízben feloldjuk és felét a formába önjük. Amíg megdermed elkészítjük a...
Bundázott almakarika
Az almát meghámozzuk, magházát kivesszük és kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A tejből, tojásból, és lisztből sűrű palacsintatésztát készítü...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+