Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Sült parmezán




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 2 púpozott evőkanál zsemlemorzsa
- 20 dkg reszelt parmezánsajt
- 1 mokkáskanál
- 2 púpozott evőkanál tejföl
- 1 mokkáskanál curry
- kevés liszt
- 1 mokkáskanál törött fehér bors
- 2 db tojás
Elkészítés:
A felvert tojásokat összekeverjük a tejföllel és a zsemlemorzsával, majd 10 percnyi pihentetés után hozzáadjuk a többi nyersanyagot is. Jól összedolgozzuk. Vizes kézzel rudacskákat formálunk a sajtos masszából, és lisztben megforgatjuk. Ezután bő, nagyon forró olajban erős lángon hirtelen sárgásbarnára sütjük. Hidegen, melegen egyaránt nagyon finom.
Főzz olcsón
Mákos puliszka meggymártással
A puliszkát a hagyományos módon megfőzzük: a növényi tejet, vagy a laktózmentes tejet felforraljuk és ebbe öntjük bele - keverés mellett- a...
Szilvás batyu
A réteslapot vékonyra nyújtjuk, majd 5 x 5 centiméteres négyzeteket vágunk. A négyzetek közepére teszünk egy-egy darabka szilvalekvárt, majd a té...
Tejbegrízes süti
1 liter tejet a margarinnal, a cukorral és a vanília cukorral föltesszük főzni. A bögre tejben elkeverjük a búzadarát, és amikor felfő a cukros-...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+