Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Füstöltkolbász-falatok




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 1 késhegynyi törött bors
- 1 dl tej
- 3 evőkanál liszt
- 1 db kisebb pár puha lángolt kolbász (a száraz kolbász ehhez az ételhez nem alkalmas)
- 1 csipetnyi
- olaj a sütéshez
- 1 db tojás
- 1 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A lebőrözött kolbászt egy centis karikákra vágjuk. A felvert tojást, a tejet, a finomra metélt zöldpetrezselymet simára keverjük, hozzáadjuk a lisztet és a szétzúzott fokhagymát. A kolbászkarikákat először lisztbe, azután a palacsintatésztába forgatjuk, és bő forró olajban, erős lángon hirtelen megsütjük.
Főzz olcsón
Burgonyás brokkoli-krémleves
A még fagyos brokkolit 1 liternyi, forrásban lévő vízbe tesszük. Ezután belerakjuk a húsleveskockát, beleszórjuk a vegetát, és néhány perc alatt...
Kaszinótojás
A felsorolt hozzávalókból elkészítjük a mártást. A kifliket beáztatjuk vízbe, majd kinyomkodjuk. A kihűlt főtt tojásokat félbevá...
Lekváros táska
A Ramát megpuhítjuk, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, sót, tehéntúrót, tejfölt és reszelt citromhéjat. Jól összegyúrjuk, és fóli...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+