Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Brassói aprópecsenye




Feltöltötte: ,

Ital párosítás



Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő
Árkategória:

közepes
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 60 dkg sertéscomb
- 3 fej vöröshagyma
- 1 kg burgonya
- 5 gerezd fokhagyma
- majoranna,só,bors
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát kevés zsiradékon megpirítjuk. Erre tesszük a fűszereket (só, bors, majoranna), és belenyomjuk a fokhagymát.
Kockára vágott húst először megpirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, ami épp, hogy ellepi, és fedő alatt pároljuk.
A burgonyát meghámozzuk, és felkockázzuk, hasonló nagyságúra, mint a húst. Majd olajban kisütjük.
Ha a hús megpuhult (kb. 1-1,5 óra), és maradt rajta egy kevés szaft, a sült burgonyával összekeverjük, és tálaljuk
Főzz olcsón
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+