Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Füstölt falatok




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- olaj a sütéshez
- 1 db savanykás alma
- 1 csokor zöldpetrezselyem
- 25 dkg főtt füstölt hús csont nélkül
- ízlés szerint só
- 1 db nagy, főtt burgonya
- 1 teáskanál mustár
- 1 mokkáskanál őrölt fekete bors
Elkészítés:
A főtt füstölt húst és a főtt burgonyát kétszer átdaráljuk, hogy pépes legyen, majd összedolgozzuk a tojások sárgájával, a finomra metélt zöldpetrezselyemmel, a sóval, a törött borssal, a mustárral, a kemény habbá vert tojásfehérjével, végül belekeverjük a meghámozott, kicsumázott és lereszelt almát. Vizes kézzel apró gombócokat formálunk a húsmasszából, és bő forró olajban pirosra sütjük. Fogpiszkálót szúrunk a gombóckákba, úgy kínáljuk.
Főzz olcsón
Görög paradicsommártás
A felhevített olajban megdinsztelem az apróra vágott hagymát. A paradicsomokat meghámozom, feldarabolom és a hagymára teszem. Sózom, borsozom, majd ké...
Töltött bundás kenyér
A tojásokat feltörjük, ételízesítőt, kevés borsot adunk hozzá, illetve tojásonként egy evőkanál tejet. A kenyerekből szendvicset készítünk úgy...
Tejfölös meggykocka
Keverőtálba ütöm a tojást,majd rászórom a porcukrot,sütöport és a füszereket.Addig keverem,amíg folyóssá válik.Ekkor hozzácsorgatom az...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+