Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Tavaszi csirkeleves




Feltöltötte: ,

További képek



Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő
Árkategória:

olcsó
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 2 db csirkemell csont
- 6-7 db csirkemáj
- 2 szál sárgrépa
- 2 szál petrezselyem
- 1 fej vöröshagyma
- 1/2 karalábé
- 1/2 zeller
- 1 cs petrezselyemzöld
- 1/2 zöldpaprika
- 2-3 db burgonya
- egész bors, só, delikát
Elkészítés:
A csirkemell csontot, és a csirkemájat megtisztítjuk, átmossuk és hidegvízben feltesszük főni. A vízbe beletesszük az egész borsot, majd a megtisztított zöldségeket (kivéve a burgonyát), és lassú tűzön főzzük. Amikor felfőtt a habot leszedjük a leves tetejéről, majd sóval és ételízesítővel ízesítjük és tovább főzzük. Amikor a hús megpuhult beletesszük a burgonyát is, majd amikor már is megfőtt a levest leszűrjük, és tetszés szerinti levesbetéttel tálaljuk.
Főzz olcsón
Zserbó szelet
Az élesztőt tejben áztatom (megfuttatom), addig a lisztet a Ramával eldörzsölöm, hozzáadom a sót, majd tojássárga, élesztő, tejföl és összegyú...
Tárkonyos csirkeragu leves
A farhátakat 3-4 darabra vágom, a zöldségeket felkarikázom, a hagymákat apróra vágom, a krumplit 4 felé szelem. 3 liter vízben feloldjuk a leveskocká...
Diós-áfonyás muffin
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A lisztet, a sütőport és a cukrot összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat, a tejet, a vanília aromát, és az...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+