Vásárolj kedvezményesen! Készítsd el és oszd meg kedvenc receptjeid! Csatlakozz most! Már tag vagy? Jelentkezz be!
 

Vörösáfonya-narancsszósz




Feltöltötte: ,






Elkészítési idő:

perc
Mennyi adag:

4 fő
Árkategória:

közepes
Elkészítési nehézség:
Hozzávalók:
- 3 pohár narancslé
- 1 ek keményítő
- 2 pohár vörös áfonya
- 2 teáskanál narancshéj
- 3 pohár cukor
Elkészítés:
Tegyük egy nagy edénybe az áfonyát, a cukrot, a narancslevet és a narancshéjat. Főzzük 5 percig. Keverjük ki a keményítőt a maradék narancs levével, sűrítsük be az áfonya-szószt. Tálalásig tegyük hűtőbe. Köretként húsok mellé kiváló.
Főzz olcsón
Diós joghurtos almasaláta
A mazsolát langyos tejbe áztatjuk. A diót durvára vágjuk, majd egy serpenyőben kissé átpirítjuk. Az almát meghámozzuk, magházát kivesszük, és vé...
Túrógombóc tejkaramella öntettel
A tojásokat kettéválasztjuk, majd a sárgáját elkeverjük a túróval, a vaníliacukorral, a porcukorral és a búzadarával. A tojások fehérjét kemény...
Citromos maci torta
A tejfölt elkeverjük a porcukorral és a vanília cukorral, majd belereszeljük a két citrom héját és hozzáadjuk az egyik citrom levét. A tejszínt habb...
Copyright © 2012 - 2017 Telekonyha.hu | Használati feltételek | Általános Üzleti Feltételek | Ajánlott böngésző: Firefox 3.5+